Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slottsruiner

 

____________________

 

Slottsruiner i sinnesro

Tystnad det enda kvar

 

____________________




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-01 19:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En liten text med stort innehåll!
Bra skrivet.
2020-08-04

  Bodingen VIP
Men tänk om väggarna kunde tala...
2020-08-04

  petter rost
lika fin som kort – kärnfullt! Också det en poetisk gåva.
2020-08-03

  Maria Sundelin VIP
Ibland är det tystnad vi behöver
Kramar
2020-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP