Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hål


Du är aldrig nöjd
Ju mer jag ger, ju mer vill du ha
Omedvetet äter du upp min själ
Bit för bit

Kanske vill du bara mitt bästa
Att jag ska bli perfekt och felfri
Men hur ska det gå till
Med alla hål du gör




Fri vers av Vox
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-01 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vox
Vox