Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korta ögonblick

Hör du musiken
som strömmar in i mörkret
Lyser upp en liten
strimma

Se den som din scen
buga för publiken
blicka ut mot månen
bortom dimman

Lätta på stegen
Dansa till tonen
av stjärnor som viskar om
drömmar

Kanske de ljuger
men kanske att det duger
för att föra samman livets
sömmar




Fri vers (Fri form) av Vox
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-21 19:50



Bookmark and Share


  surface to air
Fin!
2021-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Vox
Vox