Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita trådar

Vi är vita trådar
Indirekt kontakt råder
när två individer når varandra
via kemisk elektricitet

Tappar fångar färger som du lånat av solen
Bränner bilder i min hjärna
Brinner min hud het

Ett bultande hjärta till centrum
till strupen som skapar vissskande vibrationer
till snäckan
läcker in
i mina fräcka trådar




Fri vers (Fri form) av Vox
Läst 95 gånger
Publicerad 2021-03-29 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vox
Vox