Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är det starkaste jag vet.

Regn och rusk.
Höstkänsla i kropp och själ
Deprimerande tankar
Ersätts av musik och påtvingat leende.
Inget skall rubba min resa
Inget skall trycka tillbaks mitt nygamla jag
Depressioner får inte plats i mitt liv.
Jag ignorerar och dansar vidare nynnandes på livets melodi.
Tänker på dig, leendet blir inte längre påtvingat utan äkta.
Jag vet hur jag skall hantera det.
Jag är det starkaste jag vet.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-02 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover