Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänsklighetens allmängiltiga slitage

MÄNSKLIGHETENS ALLMÄNGILTIGA SLITAGE

en van roterar ivrigt på ratten
snor runt med en rivstart till lagerlastkajen
tippar godset vid Nettos bakgård

bortrusande stadssiluetter
tokjobbar för en trovärdig identitet
en funktionsduglig familj
en karriär över orosmolnen

Vägverket skyltar med vägbulor
vill få oss att sakta ner
många stressas av lugnet
måste ha aktivitet på högvarv
24/7 365

paraboler sträcker ut sig som tafatta tefat
för att GPS-bestämma
mänsklighetens allmängiltiga slitage

vem förmår att värja sig helyllehjärtat
mot ett obotligt insjuknat system





Fri vers (Fri form) av Martin Möldener VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-03 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Möldener
Martin Möldener VIP