Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ökendanserska

 

 

 

 

ökendanserska

 

 

sträcker händer

sträcker armar in i solröda

eldar

 

denna eld

bränner ej

 

ökendanserska ler lägger örter i eldkupol

 

 

 

vibrerande hud

trumma i hand

 

vem lyssnar in

vem

 

 

svaret är en månvind

 

 

 

de galopperande städerna

eldgnistor

galopperande

 

 

ur stenringar lagda runt leder

 

dansar

galopperar

 

 

nynnar

ej förgöra vi

 

 

minner

påminner dig

allom

 

hur detta väsen är en gnista fylld med liv

 

livs

 

levande

 

 

 

de galopperande städerna

eldgnistor

 

galopperande ur stenringar

lagda runt leder

 

enade

enande

enade

 

 

är vi med

luft med vatten med jord

 

ej släcka vi varandra

 

 

värm dina ögon

skåda djupen i elementens rörelse

 

vi lever i dig du lever i oss

 

enade

enande

enade




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-03 11:15



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Sträcker läser jag som överbryggar.
Ömsesidighet är ledordet för mig när jag läser denna ordrörelse.

vem lyssnar in
vem
vi lever i dig du lever i oss
2020-08-03

    ej medlem längre
Din poesi öppnar nya världar i ett inre rum. Underbart!
2020-08-03

  Yrre VIP
Underbara ord detta!
2020-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser