Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En trött morgon

 

 

Morgonen!

Vaknar trött och dimmig

Kommer med inget nytt

 

Solen!

Skiner blekt och dimmig

Kommer med inga nya lek

 

En trött människa

En trött själ

En trött kropp

 

Ett trött liv

En trött dröm

En trött morgon

 

Är mångas tillsvidare vardagsvana liv




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2020-08-03 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP