Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När viljan är större än rädslan

 

______________________

 

När viljan är större än rädslan

har man vunnit?

 

______________________




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-08-04 01:54



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Absolut!
2020-08-10

  Peter G VIP
Ja!
I alla fall över rädslan!


2020-08-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, absolut! En seger vunnen!
2020-08-04

  Marita Ohlquist VIP
Ja, dags för segerdansen!
2020-08-04

  Bodingen VIP
Kort, koncist och korrekt!
2020-08-04

  Maria Sundelin VIP
Ja precis
Kramar
2020-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP