Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Var dag bär på en gryning

Morgonljuset smeker havet


och havet möter solen med ögonmilda blänk. Där ligger broar sida vid sida. En möter tidens behov och en välver sig på  bågar av ålder.


En är vacker och en behövs. Solen leker behagligt med den äldre medan nutid och dåtid möts i en tidlös omfamning vid Vieryds mynning. Det kluckar mellan båtarna, det drar tyst i tamparna och människan


står där helt salig.




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-08-04 18:39



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så måleriskt uttryckt om det vackra
2020-10-13

  Maja Ivan
Det kluckar mellan båtarna, det drar tyst i tamparna och människan

Älskar denna bild!
Du skriver så att morgonen når fram. Tack!
2020-08-04

    Lena Staaf VIP
Närheten till hav och sol gör även den bittraste vänlig och mild!
2020-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP