Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftervärlden

EFTERVÄRLDEN

vid övergången andning och snarkning
ett blixtnedslag i ditt ögonlock
tänder gnistan till den dröm
som blir din kompass

sändare utan mottagare
mottagare utan sändare
vad är minst önskvärt

en relation spricker
en annan öppnar upp för nytt
när tar det tag på riktigt

inga bleka sms
inga pliktmässiga samtal
inga fåniga uppdateringar

inget nedrunnet slagg
inga halvsvikna löften
inga tröttsamma ursäkter

jag glömmer all kunskap
till förmån för känslan
kunskap sägs inte väga tungt
men känslor väger multum

samma halva tankar
samma tynande språk
såvida man inte jobbar
på att förnya kvicksanden

vad kommer någonsin förklaras
leva vidare till eftervärlden
finns den ens




Fri vers (Fri form) av Martin Möldener VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-05 09:03



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Fortsätt !

Tack!
2020-08-07

  angela Täubert fd Jansson VIP
Många samlade tankar som behöver svar.
2020-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Martin Möldener
Martin Möldener VIP