Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min älskade unge är fantastisk på att ge kärlek <3


Uttryck av tacksamhet

Han ringde hem
Han som är en man
i sitt blivande
mitt emellan
barndomsland
och vuxenkliv
just nu på ett läger

Han ringde hem
med gråten i rösten
och tårar som rann
En sång hade startat
hans reaktion

Han ringde hem
för att berätta
att han uppskattar allt
som jag har gjort för honom
allt som jag gett
och att jag ger alltid
till dem först

Han ringde hem
för att säga
jag älskar dig mamma

Och mitt i hans uttryck av tacksamhet
svämmar mitt inre över
av just tacksamhet
gentemot denna son
som själv är så osjälvisk
och snart kommer bli
en fantastisk man

Kan man annat än älska?

© Kajsa












Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-08-05 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP