Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord utan början eller slut


Jag skriver utan styrsel
här är fattigmansvärlden
när det gäller att älska
och bli älskad
undrar hur det är
i de fullkomligas värld
där ett vänligt ord
inte har någon baktanke
hur man än vänder och vrider
så utan kärlek kan inget bestå
därför är denna värld en öken
där man endast kan förnimma
det lilla i Kärlekens vida hav.




Fri vers av Roland Holm
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-05 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm