Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den förljugna lumpenhetens klockor

DEN FÖRLJUGNA LUMPENHETENS KLOCKOR

gråsparvarna färgar av sig på himlen
jag tänker på det som inte blev av
kväver minut för minut
i väntan på ett nyktert rus utan skugga

en minnesbild av en vacker kullersten
den skulle jag vilja fånga
hänga den som pärlemor
runt din hals

dimmiga sekvenser från klocklösa tider
tider som spann vidare
likt levande bondkatter

att försöka återvända
verkar lika löjeväckande
som att försöka intala sig
att det skulle fungera

varje enskild stund
ett mästerverk
kopior saknar värde
kopior finns redan för många

magin måste återerövras

alltför mycket tid styrs
i blindo av
den förljugna
lumpenhetens
klockor





Fri vers (Fri form) av Martin Möldener VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-07 08:38



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Magin måste återerövras
Så ordar en sann
Verbal-kreatör!
;)
2020-08-07

  AiA Maria den fria
”Varje enskild stund
ett mästerverk”

Ord av vikt -som väger tungt-som skapar valmöjligheter i livet

Tack!
2020-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Martin Möldener
Martin Möldener VIP