Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


Sköna flickor

Sköna flickor har passerat revy
Många tårar har jag sett
För varje gång som jag träffar nån ny
Slutar det alltid på samma sätt
Ja, varje gång händer samma sak
Jag kan inte tygla mina begär
För när jag ser en sexig bak
Så vill jag vara där
Ja, då vill jag vara där

Sköna flickor har jag gjort min kur
Många löften har jag gett
Men inom men finns en ostyrig tjur
Som vill beta av varje mark han ej beträtt
Så varje gång händer samma sak
Jag kan inte tygla mina begär
För när jag ser en sexig bak
Så vill jag vara där
Ja, då vill jag vara där

Jag kan inte hållas tjudrad
Jag måste få springa lös
Visst fängslas jag av sköna flickor
Men jag vill inte bli seriös

Sköna flickor har jag gjort min kur
Många tårar har jag sett
För inom mej finns en ostyrig tjur
Och han tycks aldrig kunna beta sej mätt
Så varje gång händer samma sak
Jag kan inte tygla mina begär
För när jag ser en sexig bak
Så vill jag vara där
Ja, då vill jag vara där
Åh, dessa sköna flickor
Ja, dessa sköna flickor
Ja, dessa sköna flickor överallt




Fri vers av R Peiper VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-28 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP