Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


Du rear dig

Unga sköna flickor gläntar på dörren till distrikt
Du fruktar för kommersen för männen trår sånt som är ungt och piggt
Du snor runt kvarteret så det ryker om sulorna på dina skor
Och försvarar ditt revir med fäktande handväska och vassa klor

Unga sköna flickor slinker in från alla kanter och håll
Du känner tronen rämna, men vill inte kamma noll
Så du rear dig
Ja, du rear dig

Din krona har hasat ner på sned
Du är inte längre nån att räkna med
Så du rear dig
Ja, du rear dig

Du var kvarterets drottning och männen slogs om din gunst
Du räknade in multum på att släcka deras brunst
Du vrakade bland männen och älskade mellan dun på hotell med stil
Nu tar du vad får och flåsar i baksätet i en bil
För du är degraderad av en fräschare generation
Nu hjälper varken rutin eller ambition
Så du rear dig
Ja, du rear dig
Du rear dig
Ja, du rear dig




Fri vers av R Peiper VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-08 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP