Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarens residens


När man uti tankevärlden
söker stilla hjärtats törst
finner man som hjälp på färden
framtidstro som skänker tröst.

Det har dryftats många gånger
om livet och dess hur var när
längtande vill höra sånger
i en durstämd atmosfär.

Det finns mycket man vill veta
men det inre har en utmätt gräns
många finns som ivrigt leta
efter svarens residens.




Bunden vers av Roland Holm
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-08 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm