Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter inspiration av Bob Dylans "Blowin in the wind"


Ekot du hör


Vem kan förstå allt det dolda som sker
långt ner i hjärtats blå djup
ekot du hör är namnet på ett land
ekot är namnet på ett land.

Hur ska en sökare livsmening få
när allt känns så kvalfullt och svårt
ekot du hör är namnet på ett land
ekot är namnet på ett land.

Var kan den fattige finna en skatt
och vad är vår utmätta gräns
ekot du hör är namnet på ett land
ekot är namnet på ett land.

Vad krävs för att livet ska gå i dur
var finns dess förseglade svar
ekot du hör är namnet på ett land
ekot är namnet på ett land


 




Bunden vers av Roland Holm
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-08-08 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm