Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett rop i vinden


Som ett rop i vinden
hörs från fjärran land
vi vill bortom grinden
där hjärtan står i brand.

Ibland står tiden still
som en järnstod gjuten
fast orden strömmar till
blir dess last förskjuten.

Som sparven vilar ut
i sitt dolda näste
vill vi till de djup
där fattiga fått fäste.

Har hört att det finnes
ett blombeslöjat svar
och som är till sinnes
en frihet underbar.




Bunden vers av Roland Holm
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-09 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm