Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter inspiration av Bob Dylans "Mr Tambourine Man".


Livets blommor

 

Tag mig till en plats där inte solen går i moln
ingen rök som tar ifrån
andetaget dess doft av livets blommor
och där längtan tänder hoppets rymder,
jag är redo för den längsta natt
om blott  dagen blir min vän
- kär avhållen ej nedstämd
en som upplevs trygg på jordefärden
visst sker det under, se dem varje dag
- i en ljuv utslagen lag
där många har funnit sina vänner,
tag mig till en plats där inte orons käll är känt
och där väldets namn har tänt
alla stjärnor som smyckar hjärtats himmel.

 

 




Fri vers av Roland Holm
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-09 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm