Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ågren knackar på

Jag har levt med ångest större delen av mitt liv

Vissa dagar vill jag dö

Andra dagar är jag rädd för den 

Jag accepterar att det är så jag är 

Balanserade på bristningsgränsen 

För likt väl, måste jag känna allt jag kan känna till 110%

Högt som lågt

Ångestladdande

Uppslukande

Det gör mig levande 

 




Fri vers (Fri form) av SofieVem VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-10 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofieVem
SofieVem VIP