Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Deras kraft

Låt mig be en bön,
till himlen:
det behövs hjälp på jorden.

Låt mig sova enstund,
för att hämta energi,
hjälp mig att orka bära deras tyngd,
ge dom kraft,
jag ber, ge dem ett hopp,
en tro,
en morgondag.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 74 gånger
Publicerad 2020-08-10 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann