Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hon förlorade livet!

När hon förlorade länken.
Med människorna,
som hon från början tyckte om.

När fotografiet som hon tyckte om, bleknade med åren.
När minnet som hon tyckte om , också bleknade.

Avskalat liv.
Att förenkla.
Att livsstäda.
Att dödsstäda!

När hon verkligen inte förstod varför kvinnan på bilden, som var så lycklig på just den bilden, helt plötsligt, under decennierna, samlat på sig en massa, mer än en handfull skit, i sitt bagage.
Och blivit olycklig.
Någon skulle kanske kalla henne för olyckans barn?




Bunden vers av Mim
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-10 05:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det låter som ett liv på upphällningen, när allt hänger på en tråd och tråden plötsligt går av.
2020-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Mim