Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Sekund

Fjärilslätta vingar,
väger tungt mot sten,
med regndroppar mot mitt ansikte andas jag syre,
under moln, gråter jag,
med en tacksamhet andas jag,
även om livet på jorden är tungt att leva.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-10 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann