Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Jesus banar väg

Vi följer,
genom mörker,
mot ett varmt, trofast ljus-
som håller genom alla väderlekar,
det är tacksamt.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-10 14:51



Bookmark and Share


  Koloristen
"Jesus har makt, Han har all makt, Han vunnit seger på Golgata".
2020-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann