Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vanvettets namn


Tänk vad skönt att få va tokig

Låta det slå slint

Tappa allt

Att få skrika

Gå bananas

Slita och slå

Dundra och gå på


Ge igen

För alla de tusen gånger

Du blev slagen och hånad

Och ja du blev tokig

Du lät allt vett flyga och fara

Du gick all in

Öste och slog

Lät ditt hat hagla

Och vanvettet regna

I hugg efter hugg


Du kunde inte sluta 

Inte hålla upp ens för en sekund

Du haglade hat

Hugg hugg hugg

Hugg hugg hugg

Hugg hugg hugg


Sedan slöt du dig

Men blodet på dina händer

Det går aldrig att tvätta bort

Hur du tog ett liv

Lät hatet ut

Ingen begriper 

Inte ens du


Vad var det som hände

Hur kunde en kväll i sus och dus

Förvandlas till en skräckfilm

Var det under tabletter

och alkoholens rus

Eller var du en vulkan 

Som stod inför ett hemskt utbrott


Strängen brast

I all hast

Du blev en bödel 

och lät bilan falla hårt

Det finns inga förklaringar

än mindre några förlåt

Bara många som undrar varför

i saknadens förtvivlade gråt





Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-10 17:20



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Stark läsning, berör mycket.
2020-08-15

  Kajan VIP
Skrämmande på flera sätt, när en fördämning brister och ett offer blir en förövare. Stark minst sagt.
2020-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP