Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Våra brister talar till alla

 

 

En människans liv i helheten

Byggs på brister

 

Sura och söta brister

Synliga och osynliga brister

 

Tillfälliga brister

Tillsvidare brister

 

Brister som man är medveten om

Och brister som pekas av andra på

 

Brister som man är stolt över och vill behålla för gott

Och brister som man skäms över och vill bara glömma

 

Brister skapat av medvetenhet och dumhet

Och brister skapat av omedvetenhet och slumpmässighet

 

Brister som talar för sig själva

Och den ena individen

 

Brister som pekas av andra

Också pekar på den ena individen

 

Ingen människa i sin helhet är perfekt skapat

Ingen människa är ren skapat

 

Vissa människor lever bara för sina brister

Stolta över sina dumheter och kämpar för dem

 

Att erkänna sina brister kommer från en klok människa

Och inte ses som av svaghet




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-08-11 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP