Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Versmått 22-22-22 18-18-18-18


Står och dricker regnskogste.

Tre okänt propotionerade, sådana som är vakna, sitter framför solen.

Ifrån böcker, inspelade föreläsningar, ekar här deras ontologi.

De levande-döda, dessa gengångare, guldiga brus, konturskuggor.

 

I ljuset som tillåter varande gemom fönstren intill köket.
När där det skiner fram en alldeles sådär vanlig augusti måndag.
Du det räcker inte att veta, du måste också tänka på det,
innan det upplöses i ett seende, blicken som sådant, förstår du?




Prosa av Marcus B
Läst 222 gånger
Publicerad 2020-08-11 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B