Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mörkret tänker vi på det vi saknar mest


Nattens tröstande lugn

Bakom nattens mörkaste gardiner
bredvid dig
tacksamt blundar
fingertoppen vill liksom känna efter
en naken tå
över en brinnande strand
ser att du på riktigt finns!
Aldrig trodde jag
någon kunde födas
till rundare bröst!
Bakom nattens mörkaste gardiner
ingen ömt vakande gud
flyktig närhet




Fri vers av Duärintedendutror
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-11 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Duärintedendutror