Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rummet som andas ångest


I en blodstinkande mardröm

På en sängkant i ett rum dagsljuset aldrig når
indränkt i djurisk svett
i vansinnets förvirrade tillstånd
håret hänger ner i en blodstinkande mardröm
i skälvande näsborrar
ligger avgrundens kroppsvätskor och bränner
främmande viskningar av gömda ansikten
utan mänskliga ögon
fjärilens barndomsvingar
krossade mot livets osynliga vägg
demonernas stinkande andedräkter
fräter hål i madrassen
änglarna ska snart sjunga om ditt olyckliga öde
på vägar inbäddade i rosenblad
ditt hår lyfts snart upp i det eviga ljusets tunnel




Fri vers av Duärintedendutror
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-14 14:44



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Andnöden är kännbar

Ande-taget skört

i ”ditt rum som andas ångest”

Tack!
2020-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Duärintedendutror