Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi behöver glömma bort oss själva ibland.


Vad flyr jag ifrån egentligen?

Verklighetsflykt
filmen på tv ger mig huvudrollen
verklighetsflykt
köper onödiga saker
låtsas att jag behöver dem
verklighetsflykt
sover bort hela dagen
verklighetsflykt
har sex utan känslor
verklighetsflykt
åt en pizzabit för mycket
verklighetsflykt
drack i ensamhetens skuggor
verklighetsflykt
såg en dokumentär
om ett liv
olyckligare än mitt eget
verklighetsflykt
ljuger drömmande
att livet var bättre förut
verklighetsflykt
drömmer att hon svarar i mobilen
verklighetsflykt
musikens sköra skönhet
spräcker min trumhinna
verklighetsflykt
röker en cigg utan att vara rökare
verklighetsflykt
fyllehångel
vacker ängeltunga
hejdå i nyktert skick
verklighetsflykt
livets dyrbara gåva
aldrig gratis




Fri vers av Duärintedendutror
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-19 03:54



Bookmark and Share


    bellstam
Mycket igenkänning i denna texten.
Tack!
2020-08-19

  AiA Maria den fria
Tänkvärda Iakttagelser om livet vi har och är fria att förvalta

Tack!
2020-08-19

  Briza media
Intressanta iakttagelser och struktur, gillas!
2020-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Duärintedendutror