Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Renoveringsobjekt

Jag kommer in i ditt liv 

Ordnar upp, som du vill, med stormiga kliv

 

Din egen Timell

Fast jag är ännu mer snäll

 

Och du fattar tycke

Lagom mycke

 

Du undrar om jag är sann

Som kan få dig att va man

 

Så börjar skon att klämma

När det känns som äntligen hemma

 

Och mitt hjärta går av 

Till ett känslohav

 

Åter står du med vilsen själ

Väntandes på någon som inte älskar ihjäl

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av SofieVem VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-08-11 18:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt medryckande skrivet
2020-12-13
  > Nästa text
< Föregående

SofieVem
SofieVem VIP