Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I förtröstans land


Jag ligger och väntar på natten
för dagen bär sällan behag
att fiska i grumliga vatten
är det inres onda förslag.

Önskar att en gång få sova
på bolster i drömmarnas värld
och som fattig få skåda
ett land bortom oro och svärd.

En utslagen ros är vår framtid
i förtröstans land är det så
förnimbar för släktets samtid
det smäktande ljuva fortgå.




Bunden vers av Roland Holm
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-12 10:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlad önskan efter fred och frihet!
2020-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm