Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Outhärdligt

 

 

att inte längre finnas

en outhärdlig tanke

veta att livet går vidare

genom barn och barnbarn

nej, tänk inte, tänk inte

 

ingen lever i evighet

så inte heller jag

men det smärtar i själen

sanningen gör ont

 

att leva vidare det enda

ta vara på varje dag

leta smulor varje stund

döden i bakhuvudet

 

människor dör varje dag

en dag är det min tur

låt mig ta farväl av de mina

låt det bli smärtfritt

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-08-21 09:11



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Oroa dig inte, gör som jag, har bestämt mig för att bli en osalig ande. Det blir kul när "Det okända" försöker tala en tillrätta he
2020-08-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Döden, den som alla människor har gemensam och ingen undkommer. Att vara rädd för den är ganska vanligt. Bra och berörande skriver du om detta.
2020-08-21

  överlevaren VIP
Döden är ett faktum, en del av livet....
2020-08-21

  Cikoria Blå VIP
Det vore kanske outhärdligt att leva för evigt också?

2020-08-21

  BenGust VIP
Huuva. Döden är en faslig best.
2020-08-21

  Marita Ohlquist VIP
Jag är inte rädd för döden, förlitar mig på att jag får smärtstillande om jag har ont.
När jag är död hoppas jag att mitt namn ligger mjukt i de efterlevandes minnen.
2020-08-21

    Lena Staaf VIP
Inte förstå men däremot acceptera det oundvikliga. Jag ser inte mina barn och barnbarn som förlängning av mig ajälv utan som egna personer. Jag är inte rädd för döden, däremot för döendet.
2020-08-21

  angela Täubert fd Jansson VIP
En tanke som nog slår oss alla ibland, och ja man vill inte känna eller tänka så, men livet går vidare och döden är en del av den, den slutliga.
2020-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP