Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnbarn

Ditt ansikte är en sol i mitt universum
Dina ögon är glittrande stjärnor
Och munnen är nattens allra vackraste månskära
Ditt hjärta är en del av mitt
Och i dina ådror flyter livets flod
När du lägger ditt öra mot mitt bröst
Vill jag att du lyssnar till hjärtats trygghet
Och den kärlek som är för alltid
Oändlig




Fri vers av Nina Nightwish VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-13 17:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ah, läste titeln. fortfarande... så kan det handla om vilken kärlek som helst =) inte "vilket som helst"-kärlek så klart =P väldigt vackert.
2020-08-14

    ej medlem längre
wow =*) det är sann kärlek det. måste varit passionerat. eller under lång tid... när jag visade dikten om ida för bella, sa hon "det låter som sann kärlek" =)
2020-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP