Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I NJUTNINGENS SVALLVÅGOR

 

Orostankar

sätter segel

 

försvinner

mot horisonten

 

tiden är nu

just nu

 

i njutningens

svallvågor

 

vaggar kropp

och själ förlöst

 

somnar rofylld 

på rosenbädd

 

drömmar flyter

i lätta moln

 

öppnar minnets

låsta dörrar

 

med frihetens

nyckelknippa

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-08-14 17:57



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Till oanade höjder lyfter du mig i din njutningsfulla poetiska dikt - upp från det träsk där jag vandrar - tack!
2020-08-18

  Niliboy
Vem stjäl kraften, det måtte var hin onde. Bara vi få tid att drömma lite så blir vi hela igen!
Ett stycke mycket fin poesi! Verklighet parat med fina abstraktioner!
2020-08-17

  Blomma-Stjärna VIP
njutning och kärlek har en god förmåga att låta oron segla bort - så älska och dröm gott och njut, bara njut!
2020-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om kärlekens positiva inverkan!
2020-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP