Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen

 

 

vad vore livet utan kärlek

blott ödslig tomhet

och längtan stor

 

fruktan för att ensam bli

så stor den slukar mig

blott döden värre är

 

varför blev jag satt till jorden

när med ängslan jag lever

oron gnager hål i min själ

 

finns kärlek så det räcker?

att stilla min plågade själ

var ska jag finna mening

 

dagar fyllda med frågor

får de nånsin svar

om jag inte längre ork har kvar

 

vad ska jag då göra

utan kärlek inget liv

ge mitt liv kärleken åter

 

någonstans på vägen jag vilse gick

tappade det dyrbaraste

nu jag letar med ljus och lykta

 

vill tomrummet fylla

0ch kärleken hylla

det största i livet

 

det finns där inom mig

i någon mörk gömma

rädd att visa sig

 

varje dag en kamp

för att överleva mitt liv

det är det jag vill

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-08-14 13:08



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Det vi är mest rädda för är att bli ensamma, övergivna...
Men, det ska inte behöva ske!
2020-08-17

  bohemen VIP
Det vi är mest rädda för är att bli ensamma, övergivna...
Men, det ska inte behöva ske!
2020-08-17

  Bodingen VIP
Kärlek är en överskattad produkt, håller aldrig vad den lovar samt tar slut fortare än beräknat. Har lämnat in en reklamation igen till Frej och Freja utan gensvar så nu ligger ärendet hos Konsumentverket som i sin tur vidarebefordrat det hela till ARN.
2020-08-16

    Lena Staaf VIP
Många går med en känsla av tomhet och längtan, även de med fasta kärleksrelationer. "Var inte livet mer än det här?"
2020-08-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Längtan är vår arvedel! I kärlek vill vi leva. Berörande skrivet om detta.
2020-08-15

  BenGust VIP
Ja, vilse går man inte gärna.
Men då är just detta år mycket speciellt.
Nog många som lider i tysthet.
2020-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Berörande skrivet om längtan efter en kärleksfull relation!
2020-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP