Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klättrade upp på min högstadieskolas tak en sen kväll efter ett decenniums frånvaro.


En dikt till Crosby, Stills, Nash & Young

Det finns en stad i östra Katalonien.
Alla mina förändringar tror sig leda dit.
I mitt sinne behöver jag fortfarande en plats att komma till.
En ö av klarhet där blå, blå fönster står öppna,
lämnar mig hjälplös, hjälplös, hjälplös.




Bunden vers av Marcus B
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-08-16 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B