Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är kärlek vi vill ha

 

 

när livet inte längre är givet

när hoppet dig övergivit

stanna upp och andas djupt

även om allt inte är som förut

 

än finns hopp om livet

våga bara ta klivet

till en skönare värld

det är du faktiskt värd

 

finns där bara en gnutta kärlek

välkomna den i din famn

stark och varm den växer

utan kärlek allt så meningslöst

 

det är av kärlek vi oss föder

får näring till att bli starka

blir till att känna lycka o må bra

verklig kärlek kan ej köpas

 

vad är pengar värda då?

om man ingen kärlek har

blott intet och tomhet är

vad tröstar pengar då?

 

tror du ej på kärleks förmåga

har du inte känt dess låga

ställ dig då frågan

var det inte kärlek du kände då?

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-08-16 14:34



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Reklamation - Haiku

Om kärlek var ting
skulle många kontakta
Konsumentverket
2020-08-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om kärleken som vi så väl behöver!
2020-08-17

  överlevaren VIP
Kärlek är det centrala i livet som ger näring och får oss att växa.....
2020-08-17

  Kungskobran VIP
All you need is love, love is all you need......
Beatles
2020-08-17

  Blomma-Stjärna VIP
hoppfulla och fina rader om att tro på kärlekens förmåga!
2020-08-16

  Sparvögat VIP
Ja kärleken är sannerligen en gåva!
Fina rader om det vackraste som finns ...
2020-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP