Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord

 

inpå bara skinnet

 

kryper orden

 

plöjer fåror

 

rispar hud

 

vassa eggar

 

in i hjärta

 

ett hopp

 

som slocknar

 

allt dör




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-16 16:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Usch, ja, det gäller både kärlek och vänskap!
2020-08-17

  Annie b'larsson VIP
Ingenting gör så ont som vissa ord. Fel ord. Negativa. Ord som gör oss illa. Hur skyddar man sig mot dem?
2020-08-16
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP