Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ondska


Ondska

Fuck när helvetet fryser över.
jag slutar inte föräns det är kallare och utöver.
Dricka så jag blir fucked.
Fortfarande inte enough.
stab stab..stabba ditt skin.
Stabba så hårt att handtaget går in.
Svälter dig tills revbenen visas.
Dock oskyldig tills jag motbevisas.
Skit i detta är ännu en dålig dag.
Roten till all ondska är inte pengar det är jag.
Rap så fet att de spräcker alla sömmar.
Så skräckinjagande att de ger dåliga drömmar.

I huvudet en tromb, öppnar munnen släpper bomb.
Ilska o hat jag bär, hittar lägenheter o snor allt tills dom är lika tomma som jag är.
Jag är sjuk min bram vet. Pratar med en skalle som killen från hamlet.
Droger för min självvård.begrava snubbar fick mig att bry mig om min trädgård.
Går förbi med en självgod smirk. Folk fattar inte hur nära det är Berzerk.
Vissa säger man är lite extrem. Du behöver en läkare men jag psykolog för ilske problem.
Kolla på alla stick du får, det rinner blod från 1000 sår.

ohhh måste sniffa har de på känn, vad jag bryr mig så Älskar bara våldtäksmän.
gillar att inte gilla dig, hatar ditt hjärta och allt annat inom dig.
känner hot då kommer denna katt fräsa, knarkare går sniffandes som om jag var täppt i näsan.
Absint gör mig argsint, lagt så många linor på bordet det liknar en labyrint.
Väntar utanför dig o hoppar på, ett billigt knep. Hänger lite med dig jag på soffan o du i rep.
Nu säger jag adjö, hoppas ärligt alla era morsor får spö och kvittar om ni anser er själva goda alla måste dö.




Bunden vers (Rim) av SgtChrille
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-17 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SgtChrille
SgtChrille