Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLSKADE MÄNNISKA

 

Förnimmer du 

doften av oss

 

denna dag då du

föddes för mig

 

i augustinattens 

sammetslena mörker

 

månens bleka skiva

över havets viskande

 

syrsornas enformiga 

serenad i stillheten

 

fladdermössens 

flyende skuggor

 

kattugglans trolska

hoande i tallen

 

när jag faller på knä

och tillber dig

 

älskade människa

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-08-17 18:13



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
en vacker tillbedjan av sin mamma
2020-08-24

    Solhandra
Tack för att jag fick läsa detta.
2020-08-24

  Kajan VIP
Dikt att tycka om, mycket.
2020-08-22

  AiA Maria den fria
Smeksamt berörande

Tack!
2020-08-19

  Briza media
Så ömsint och vackert!
2020-08-18

  Boel Lindell
Sån förtrollande ljuv passion som du hittar orden till. Jag är så glad att jag fick läsa den här! Tack!
2020-08-17

  Judas Ekholm VIP
På kornet.... som alltid!
2020-08-17

  Marita Ohlquist VIP
En fin text med ett fantastiskt avslut...när jag faller på knä
och tillber dig
älskade människa


2020-08-17

  Niliboy
Ja vi tillber människosonen å vi vet ju att Gud hör bön! Att vara heligt uppfylld å falla på knä i bön är ju härligt!
2020-08-17

  Öknens Ros VIP
Som en väldigt vacker tacksägelse över ett nytt liv, en ny människa.
2020-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP