Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustis ljuva kvällar

Bara att känna dessa ljumma kvällar
Ljungen blommar lila nu
Björnbären mognar långsamt...

Visst finns mycket elände
här på min gata
men, dom säger jag ska komma ifrån det...
Ja, jag ska bara träffa friska mänskor
Så sant det!

Imorron blir ju en frisk heldag
Vi ska ut med en båt
gå iland på öar
där vi plockar plast å annan skit

Så, vad fattas mig?
Inget -- då jag är med i gummibåten
då lever jag...
Då vill jag kasta alla ONÖDIGA bekymmer
kasta dom mot havet å vågorna...!!
Vi lever!
Tack för Strandstädarna....




Prosa av bohemen VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-17 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP