Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilken dag

Blåbär havtorn enbär hallon lingon stora hav enbär gröna blad

Tyst tyst inte ett ljud bara min tanke datorns sus knäppet pergolans tak
Tyst tyst skönt det är
Inget ljud hör hur salladen tomaten gror moroten tränger ur jorden
sin himmel mitt gap
Tyst tyst stilla ligger hunden som badat sprungit av sig sitt
Tyst skallar hund i fjärran
Tyst ligger vågens skvalpande mot havets strand
Tyst ön är får vila efter sommar liv
Tyst härligt tyst bara tyst
En höst vinter ljudet kommer åter glädje och hopp
Tystnaden lever ljudet finns vi med




Fri vers (Fri form) av Steff...
Läst 229 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-08-17 22:15



Bookmark and Share


  danne //
”Tystnaden lever ljudet finns vi med”
Ja men ibland vill man helt enkelt välta omkull det som förebrår tystnaden..bryta förslutning öppna upp å vädra....

En fin text..
2020-10-21

    Steff...
Tack ??
2020-10-08

  WyS VIP
I tystnaden finns tid för eftertanke!
2020-08-31

  Blomma-Stjärna VIP
underbart med vila från flygplan-bilbrus-o-arbetsmaskiner av alla slag - - - skönt med havets skvalpande, med vind och fågelsång
tänker på civilisationen som en stress - och längtar till tystnadens ö
2020-08-18

  Öknens Ros VIP
Så tyst att minsta knäpp hörs.
2020-08-18

  lodjuret/seglare VIP
Till viss skillnad ungar skriker, textläs gör envar riker, så tröstas hjärtan av en våg, en sådan där som tyst o låg, tänka sig bara väl vad, kanske längtan efter strand o bad...
2020-08-18

    Lena Staaf VIP
Fin stämningsfull tystnad, fångad av dig.
2020-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Steff...