Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Situation

 

 

fångna av jorden

söker vi orden

bland skuggor hukar vi

söker tröst i naturpoesi




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-08-18 09:50



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Skogen är bäst! Sagt det förr men tål att upprepas.
2020-08-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant! En läkande kraft att dikta om.
2020-08-18

  Sparvögat VIP
Naturen ger styrka både till poesi och till sinne...
2020-08-18

    Lena Staaf VIP
Naturpoesi är oftast förlösande och läkande.
2020-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP