Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osäker

 

 

om vårt öde vi inget vet

det är livets hemlighet

vår andel av dess hjärta

är också vår smärta




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-08-18 10:00



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Mycket i lite, poetisk minimalism.
2020-09-03

  Bodingen VIP
Livet är en strid
hoppas döden ger frid
2020-08-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Livet som det är. Ingen rosenröd stig. Ibland mest törnen. Men som Max skriver, balansen är viktig.
2020-08-18

    Max Poisé
balansen är utav den yttersta vikt, inget hjärta utan smärta...
2020-08-18

  överlevaren VIP
Ja livets gång....på gott och ont!
2020-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP