Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan skönja det blå

Att våga se och inte skygga.
Rotad och fast i mig själv, inte vika..inte svika vem jag är.
Jag hälsar den ljumma sommarvind som blåser mellan träden
Jag känner glädje och det får vara vad det är
Vad som gömmer sig bortom, där som nu är så ljust
Det skall jag inte kväva med oro och rädsla
Det låter jag sväva däruppe
Högt och fritt!




Övriga genrer av Solkors
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-18 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solkors
Solkors