Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Egna tankar

En fjäril landar i mina tankar,
det snöar från himlen,
stjärnorna glänser extra klart,
månen gömmer sig bakom molnen,
jag försöker gömma mig jag också,
för hela världen,
men mest för mina egna tankar.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-19 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann