Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskraft


Mot solvarma klipor

tittar jag upp i himmel blå


Känner kraften sippra in

ångesten dunstar


Mina armar utsträckta

allt är inom räckhåll


Det jag behöver

inget att jaga efter


Bara att ligga här 

vaggas till ro


Ladda batterierna 

tanka livskraft


Vardagen kommer snart

och jag med den


och jag med den













Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-20 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP