Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En läkare som försöker behandla sig själv har en patient som

En läkare som försöker behandla sig själv har en patient som är en dumbom
Mitt sinne för dålig? humor slog inte an hos de personer jag testat meningen på
Det är bara att inse som många, för att inte säga alla underhållare tidigare gjort att
humor är det mest nyckfulla man som artist kan syssla med. Fru humorista har inte så mycket som visat anklarna ännu mindre visat en skymt av vaderna. Varför är det så?
Men en ännu viktigare fråga är väl vilka mekanismer kickar in när vi skall skärskåda oss själva? Jag minns mitt första jobb då en kvinnlig medarbetare med hög röst förkunnade.- att du skall vara så byråkratisk. Medan jag själv tänkte" jag vill ju bara ha lite ordning". Vem kan ha något emot lite ordning?

Hitintills är jag den ende som skrattat åt meningen. En annan putslustighet med få anhängare som jag läste på toaletten vid rest Blå Porten löd följer. Tio tusen spyflugor kan inte ha fel. Ät skit. Så nu vet man det. Avdelning vetskap med begränsat värde eller avslutningsvis. Vad är det för fel på incest? så länge man håller det inom familjen.
Ja det kan man verkligen fråga sig




Övriga genrer (Kåseri) av Sören Turesson VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-08-20 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP